Du blir forsøkt hjernevasket av media!

Dette er antagelig ingen nyhet for mange. Morgenbladet har en kronikk om Harald Eias nye programserie som tar for seg hjernevask i Sverige. Hva er Eias prosjekt? Jo – å deprogrammere svenskene, slik han deprogrammerte mange nordmenn under sin forrige programserie her hjemme. Hva velger Morgenbladet å bruke som overskrift? Jo – (Harald Eia) «Vil hjernevaske Sverige».

http://morgenbladet.no/samfunn/2012/vil_hjernevaske_sverige#.UGV0KVEY3CU

Morsomt? Kanskje. Men dette er en alvorlig sak. Hjernevask/programmering av individer under et bestemt ideologisk system for å skape et paradigme er det motsatte av å deprogrammere folk, få dem kritiske, få dem til å tenke selv. Hjernevask er å få alle til å tenke likt. Sånn de holdt på med i nazi-Tyskland, Sovjet og alle andre fascistiske stater. Skal staten slippe å bruke enorme ressurser mot dissidenter i lange tider, så programmerer man befolkningen slik man vil ha den. Dette er morsomt for Morgenbladet – de kan skjule seg bak humor. Men det er svært alvorlig, fordi overskriften beskriver det diametralt motsatte av hva Eia holder på med. Ideen om innvandringskaos er sikkert morsomt for Morgenbladet ettersom det for dem ikke eksisterer – man vet iallfall hvor man har Morgenbladet politisk og rasjonelt sett. Så vit det om Morgenbladet – de er positive til, som alle marxister og de driver med aktiv hjernevask av deg, ihvertfall forsøker de. Og de er ikke alene.

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i politikk, Sosialdemokrati, sosialisme, Venstrelogikk og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Du blir forsøkt hjernevasket av media!

  1. Bipedal_Primate sier:

    «Lederskribent Katrine Kielos felte ingen nådig dom over det friere debattklimaet i nabolandene i denne kommentaren fra februar i år:»

    Friere dabattklima? Nei, de har det ikke greit i Sverige, nei: https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/09/24/anti-rasistenes-sanne-ansikt/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s