Innocence of muslims – laget av muslimer!

Det er sjelden jeg orker å ta meg bryet med å kommentere noe fra den ekstremt forvirrede islamske verden. Det blir nesten som å kommentere apenes verden, bare mye, mye tristere. Apropos aper og hvor islam og muslimer henter kunnskapen sin fra: http://www.youtube.com/watch?v=rjdYaYh7fXU&feature=player_embedded

Jeg sier selvsagt ikke at muslimer er dumme som aper biologisk sett. Det jeg sier er at mennesket velvillig lar seg senke ned på dyre- eller insektsnivå av ideologier – politiske, kulturelle eller «religiøse». Kollektivistiske ideologier er primært laget for å få normalt fredelige og vennlige mennesker til å bryte med sin intuitive natur og sette igang overgrep mot de rundt seg. Dette gjelder absolutt alle kollektivistiske ideologier. Fundamentet i kollektivismen er at makten skal tvinge med seg avvikerne – altså begå ovgergrep mot dem til de underkaster seg. Enten så ønsker man å tvinge med alle andre eller så tolererer man andre, fredelige individer – forskjellen på kollektivisme og individualisme.

Jeg får vel komme til saken.

Siden filmen kom på markedet har en normalt forvirret islamsk verden vært i harnisk. Media har gjort det de pleier å gjøre – kjøpe islamistenes versjon uten å ta seg bryet med å sjekke fakta og deretter piske opp stemningen ennå mer ved å spre den falske versjonen de svelget med hud, hår, skjegg og støvler. De nyttige idiotene verden over(sosialdemokratene) fortsetter å diskutere det morsomme konseptet ytringsansvar, fordi de ennå ikke har forstått hva ytringsfrihet betyr.

Islamkritikeren Walid Shoebat tar seg bryet med å sjekke det som intet medie i verden har tatt seg bryet med å sjekke – troverdigheten i historien. For hvem har vel noensinne hørt om en false-flag-operation? http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag
Hvis noen gjør narr av islam, så må det jo være noen som er fiendtlig innstilt til islam? FEIL!

http://www.shoebat.com/2012/09/25/innocence-of-muslims-film-was-made-by-terrorists/

Mer er det vel ikke å si. Jo forresten: La deg rive med av den franske gruppa Generation Identitaire – The Generation of Natinal Identity.

De har skjønt at 68-erne har melket systemet til fordel for seg selv.
De har skjønt at 68-erne lar neste generasjon bære ansvaret for den feilede multikulti-drømmen.
De har skjønt at politisk islam er fienden – dvs 90% av islam.

Er det så rart at 90% av muslimer er politiske muslimer, når 99% av verdens vestlige borgere er politiske borgere? Sosialdemokrater vil ha sosialdemokrati, muslimer vil ha islam. Folk vil at deres egen ideologi skal styre dem. Rare greier.

Litt reklame for en interessant blogg: https://ravnagaldr.wordpress.com/

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s