Sosialdemokrati er umoralsk og ulogisk

De fleste mennesker er enige om at gamle og nye dagers tyranni er forkastelig og umoralsk, uansett om vi snakker om teokratier, tyrannier, kongedømmer, eller annen faenskap. Et lite mindretall skal ikke herske over flertallet. Men hvorfor ikke? Hva er galt med dette?

Essensen i hva som er galt er at noen hersker over andre. Enhver sosialdemokrat vil si det er umoralsk om 30% hersker over 70%. Av en eller annen grunn tenker sosialdemokrater at dette endrer seg når et flertall klarer å få makten over et mindretall. Begrunnelsen er at mindretallet har en mulighet til å komme i posisjon. Et flertall som herskes over av et mindretall har jo også en mulighet til å komme i posisjon, selv om det kanskje er vanskeligere, så dette kan ikke være en gyldig begrunnelse. Eksisterer det noen gyldig begrunnelse for at flertallet skal kunne herske over mindretallet?

Problemet, som sosialdemokrater har klart å tenke noe riktig rundt, er at en mann skal ikke herske over en annen. Likevel har de bare forandret litt på antallet herskere, fra et mindretall til et flertall, slengt på at flertallet må være snille med minoriteten og VIPS – så er dette brått det mest moralsk forsvarlige systemet sosialdemokrater kan klare å tenke ut. Det sier noe om tenkeevnen til sosialdemokrater.

En annen begrunnelse for flertallets rett til å herske over mindretallet, mobbens rett over individet er at dette skal sikre flertallet fra å slippe undertrykking. Problemet med denne ideen er at flertallet ikke blir undertrykket selv om de skulle slippe mindretallet fri fra deres egen undertrykking. Flertallet bør absolutt få bestemme over seg selv og logisk nok, som en direkte følge av dette bør mindretallet også få bestemme over seg selv.

Hvis man tenkemessig forsøker å bevege seg utenfor det norske paradigmet, den kulturelle osmosen som 99,99% av etniske nordmenn++ har valgt å svelge, så er det faktisk fort gjort å begynne å tenke riktig i forhold til virkeligheten. Man starter ved å stille seg kritisk til hele systemet og vurdere det utenfra, fremfor innenfra. Det var på denne måten vi kom vekk fra ideen om at enkelte folkeslag var underlegne hvite, at kvinner var underlegne menn. Man løste ikke disse problemene ved å ta tak i problemet innenfor paradigmet om at sorte og kvinner var underlegne og løse det med dette som premiss. Man stilte spørsmål ved hele systemet som var bygget som et rammeverk rundt denne gale forståelsen.

Skal vi bli kvitt tankefeilen om at det er rett og bra at flertallet hersker over mindretallet i den vestlige verden, så må vi tenke utenfor paradigmet, være kritiske til systemet og begrunnelsen for systemet.

Ha en fin søndag

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s