Hvorfor jeg støtter Israel

En god venn har skrevet en god artikkel om tenkning og Israel og har latt meg poste den her.

«A lie gets half-way around the world before the truth gets a chance to put its pants on» pleide Churchill å si. Europas filosofiske arv gikk i glemmeboken på 60-tallet. Nå lærer man hva man skal tenke, ikke hvordan man kan tenke. Når landet så er fylt av nye landsmenn med muslimsk bakgrunn og all antivestlig tankegods de har med seg, og regjeringen av ideologiske årsaker har i fire tiår drevet med egne kampanjer for å avnasjonalisere Norge og forankre ideen om at islam er fredelig, at den er en naturlig del av oss og at USA er nærmest vår fiende, så er det naturlig at mange begynner å tro at det virkelig er slik. Mennesket er ikke istand til å overleve alene i naturen fra barnsben av – og for å kompensere for denne skammelige skavanken har vi utviklet evnen til samarbeid isteden. Det betyr at vi er spesialister på å påvirke andre – men dette er et toegget sverd som betyr at vi blir svært lett påvirket selv. Sikkerhetsmekanismen som sørger for at vi ikke blir revet med av dårlige ideer er nettopp kunnskap om tenkning, filosofi, som avføder evnen til kritisk og rasjonell tenkning. Men når filosofi har blitt gjort irrelevant, og dårlige ideer faller på ukritisk, avnasjonalisert eller tilsvarende politisert og godt indoktrinert grunn, så er det ikke så rart at mange har irrasjonelle, bastante meninger som er gode kun for en ting – hindre dem selv og andre i å oppnå frihet, fred og lykke. En person som ikke står for noe spesielt, vil alltid falle for hva som helst. Eller som Sokrates så vakkert uttrykte det: The unexamined life is not worth living». Men nå begynner jeg å spinne vilt av gårde:)
Så – her er en artikkel fra den populære spalten «Dagens Greg», også kjent som «Patriarkens hjørne» :}
————

Hvorfor jeg støtter Israel

Nok en gang er mediene fulle av reportasjer om Israel og palestinere.
Palestinere har sendt inn over 12.000 raketter mot sivile mål i Israel de siste 12 år – og idag er en dag da Israel gir svar på tale.

De siste 25 årene er ca. 8.000 palestinere drept av israelske styrker i ulike sammenhenger, de fleste stridende. De er drept fordi Hamas og andre palestinske terrorgrupper fører jihad, «hellig kamp for Allah’s sak», mot Israel. Dermed er alle israelere, kvinner og barn inkludert, fritt vilt. Israel må forsvare seg for å overleve, noe som en del mennesker åpenbart liker svært dårlig. Det skal de selvfølgelig få lov til.

Men hvor mange muslimer, kvinner og barn, har blitt drept av sine egne i løpet av samme tid, i kriger og terror på verdensbasis? I Irak alene, ifølge amerikanske hemmelighetsspemplede «Iraq war logs», offentliggjort av spionsiden Wikileaks, ble det drept over 66.000 (ja, tusen) sivile i perioden 2004-2009. Hvem bryr seg om det? Hvor er protestene?

Her og der arrangeres det mer eller mindre voldelige demonstrasjoner til støtte for palestinere. Hvem er forresten palestinere? Når var det de ble til? Palestinere er et oppdiktet folkeslag. De er et moderne politisk produkt. De er et verktøy.

Denne ”okkuperte”,  «palestinske” Vestbredden… hvem var det den tilhørte før israelere overtok den? Den tilhørte Jordan. Palestinere var annenrangs, om ikke tredjerangs, borgere i Jordan. De av dem som var bosatt på Vestbredden hadde da forbud mot å bevege seg ut av dette området. De hadde ingen tilgang til det jordanske samfunnet og den sosiale infrastrukturen der, og ingen mulighet til å bli Jordanske statsborgere. Men det var ingen som hylte om okkupasjon da, og Jordan ga ikke opp kravet på landområdet før i 1987.
Det hører forøvrig til historien at den Jordanske kongen anså denne folkegruppen som en såpass stor uromoment at han, etter noen militære operasjoner, forviste en del av dem til Libanon, der de bor under kummerlige forhold i flyktningeleire som har vokst til egne byer, den dag idag.

Egypt kontrollerte Gaza frem til 1967. Igjen, var det noen som protesterte? Det tragikomiske her er at når Israel vedtok å trekke seg ut av Gaza i 2004, så begynte egyptere å bygge et gjerde langs Egypt- Gaza grensen for å stenge palestinere inne! Man kunne forvente at nå som islamistene tok makten i Egypt, så ville de umiddelbart rive ned gjerdet som hindret dem i å ta seg over til Gaza for å besøke sine kjære islamist-brødre og skyte litt mot jødene. Men neida, gjerdet står der fortsatt…

Palestinere i Israel har full adgang til å få israelsk statsborgerskap. Faktisk så er det over en million palestinere som har det og nyter akkurat de samme rettighetene som meg og deg her i Norge, og har egne representanter i parlamentet.
Så Vestbredden og Gaza er blokkert, ja – av tilliggende arabiske land!
…og det er Israel som gir strøm og gass til disse områdene – helt gratis! I tillegg er det Israelske myndigheter som tar seg av skatteberegningene for de palestinske myndighetene, siden de sistnevnte 1) ikke evner å håndtere denne prosessen og 2) så seg nødt til å outsource dette grunnet mangelen på den nødvendige tilliten (les: korrupsjon og maktkamp). Ingen snakker høyt om at Egypt samarbeidet med Israel om å blokkere Gaza fra sjøen også. Antiterror-gjerdet som Israel oppførte på Vestbredden som det var så mye ståhei rundt? Egypt så seg nødt til å sette opp en mur langs grensen til Gaza lenge før israelske politikere begynte å diskutere temaet, men ingen bryr seg om akkurat det.

Hadde noen av de muslimske landene virkelig ønsket å hjelpe palestinere så hadde de sluppet palestinere inn. Men det vil de ikke, da palestinere brukes for å holde deres religiøse kamp mot jødene og resten av den ikke-muslimske verden så relevant for muslimene som mulig. En kamp som er påbudt ifølge de «hellige» islamske tekstene. Det er bare å åpne bøkene og se for seg selv.

Det finnes et godt israelsk ordtak: ”Palestinians never miss an opportunity to miss an opportunity”. Hvilken idiot er det som kan tro at det å hjernevaske barn til å drepe jøder og bli martyrer (gjennom norsk-sponsede skolebøker og barne-Tv) vil føre til fred?
(For eks. som her: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tzlFPm7bymY)

Vil palestinere virkelig ha fred? Er det noen palestina-venner som virkelig tror at palestinere er så dumme at de helt og fullt tror at det å sende selvmordsbombere og raketter mot sivile mål i Israel og bruke sine egne kvinner og barn som levende skjold etterpå vil føre til fred?

At muslimene var virkelig ute etter fred for begge parter når de angrep Israel dagen etter at staten ble opprettet?

Israel har tilbudt fred mot sikkerhet, Israel har tilbudt land mot fred – gang på gang. Hva velger palestinere å tilby, selv etter 60 år som den tapende part i en krig de selv startet? Utslettelse av Israel!

Palestinere lider, ingen tvil om det. De holdes som gisler av de arabiske landene, av deres egen supremacistiske ideologi som i 1400 år har krevd at de bekjemper jøder på det grunnlaget at disse er fiender av allah og profet mohammed; og av deres egen kultur som ikke aksepterer fredelige løsninger. Ikke en eneste gang har palestinere valgt en lederkandidat som har hatt fred som mål.

Islamske grunntekster PÅBYR alle muslimer å føre en kamp mot jødene til de er helt utslettet; de påbyr å føre en kamp mot hele den ikke-muslimske sivilisasjonen. Helt siden jødene avslørte Mohammed som en falsk profet så har de vært selve symbolet på fiender av Allah og Mohammed. Den muslimen som ikke bidrar til ”kampen for Allah’s sak” mot disse trues med evige pinsler i helvete, dog etter først å ha blitt pint her i denne verden av sine trosfeller. Islam har ført sin hellige kamp mot ikke-muslimer helt siden Mohammed ble forvist fra Mecca, altså i snart 1400 år. Islam har ingenting å tilføre vår sivilisajon. Selv de»arabiske tallene» er ikke arabiske, men noe muslimene adopterte når de erobret India og slaktet millioner av hinduer og buddhister. Men det er en annen historie…

Jøder har vunnet over 170 Nobel-priser, flesteparten av dem for ulike vitenskapelige gjennombrudd, gjennombrudd som har vært avgjørende for menneskehetens utvikling. For eksempel: i 2011 var det fem jøder som mottok Nobelpriser – i kjemi, fysikk og medisin. Arabere har fått fem priser – totalt. To av dem i litteratur…

Så, hvem skal man støtte, islamofacisme eller et levende demokrati? Det er ingenting å diskutere.

Som Golda Meir uttrykte det: – «Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.»
——————–

En liten illustrasjon fra Sindre

Og en kort kommentar fra meg: Over en million palestinere lever som herreløse hunder i de omkringliggende arabiske stater, der naboene skal «hjelpe» dem til å seire over Israel ved å nekte dem statsborgerskap – det åpne sårs politikk. Jeg antar at denne torturen støttes av alle sosialister siden vi aldri hører noe fra dem om at palestinere bør få statsborgerskap der de bor. For noen dager siden var sjefshykleren Jens Stoltenberg i Burma og krevde statsborgerskap for en gjeng voldelige muslimer som bor der. Det fine med å være en hykler er at man kan si 100% selvmotsigende ting fra den ene dagen til den andre: En dag bør noen få statsborgerskap, en annen dag bør andre ikke få. Som Patriarken var inne på over: Tenkning er ikke alles sterke side. Logikk er tankens hygiene og da kan vi levende forestille oss hvordan tankene til Jens Stoltenberg og hans venner lukter:(

Ennå en illustrasjon som sier mer enn ord

 

Dette innlegget ble publisert i islam, jødehat, jihad, politikk, politisk islam, sosialisme, Venstrelogikk og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hvorfor jeg støtter Israel

 1. minarki sier:

  Det eksisterer intet skille mellom moderat og ekstrem islam. Kanskje ikke nyheter for leserne på bloggen min.
  http://postulater.wordpress.com/2012/11/20/skille-mellom-moderate-og-fanatiske-utgaver-av-islam/

  «Du kan ikke underbygge det moderate og du kan ikke avvise det ekstreme med islams grunntekster»

  «The radicals have the doctrinal basis»

  Hvordan reagerer den amerikanske administrasjonen? Med vantro og handlingslammelse. De fortsetter å tro på sin egen versjon, på tvers av fakta innhentet. Akkurat som norske politikere som lyver så mye at de begynner å tro på egne løgner.

  «CAIR IS HAMAS» – USA tillater Hamas å operere helt åpenlyst under et annet navn.

  Pga frykt for å støte islamske organisasjoner inviterte amerikansk etterretning dem til å evaluere metodene. Amerikansk etterretning lærer islamistene hvordan de skal unngå å bli tatt.

  Inviterer man mafiaen til å evaluere FBI sine metoder? Hadde det vært andre enn muslimer involvert, så hadde vi tenkt at det var Prima Vera som hadde funnet opp dette.

 2. Marika sier:

  I agree with you. But why do you think Norway is so pro-Palestine?
  Hilsen fra Tsjekkia 🙂

  Svar: Jeg svarer på norsk, ettersom det er tenkespråket mitt.

  Pga sterk grunnleggende forvirring hos mange nordmenn er det umulig å si noe helt sikkert om akkurat hva slags type forvirring som ligger til grunn for å være Palestinavenn – det er nok mer enn en årsak. Å være venn med en fredelig palestiner er rasjonelt, problemet er at det er umulig å få øye på en fredelig palestiner i Gaza eller på Vestbredden, akkurat som det var vanskelig å få øye på en fredelig nazist i Tyskland i 1940. Voldselskende palestinere ødelegger for den ekstremt lille minoriteten av fredselskende palestinere.

  I Norge har vi en type sosialisme som ønsker å utrydde avvikerne og samle alle på midten. Dette krever at individet utryddes. Sterke, kraftfulle, vennlige, tenkende individer som står opp for seg selv må ødelegges sammen med ideene sine. Individet skal klientifiseres, det betyr at det på alle måter skal være avhengige av kollektivet/den paternalistiske staten. Individet skal ikke begå selvforsvar, det skal ikke evne å stå på egne ben, det skal ikke evne å tenke rasjonelt, så det kan konfrontere dumskap. Det skal alltid se til staten for veiledning. USA og Israel, tross alle sine feil og mangler representerer individualisme, kraft og selvforsvar i denne verden av ettergivenhet overfor dumskap og ondskap. Dermed blir DE sosialdemokratiets hovedmotstandere, fremfor den virkelige hovedmotstanderen for et individualistisk menneske: Den anti-rasjonelle ,ultimate ondskapen islam.

  Sosialdemokratier er like umoralsk som enhver annen totalitær ide, selv om den er fredeligere.
  Mange har forstått at det er enormt ressurskrevende å holde motstandere med makt. Bedre å få dem til å kaste seg selv i et trosfengsel eller i vårt tilfelle sosialdemokratifengslet. Utrydding av alternative ideer har vært kjent og kjært for tyranner siden tidenes morgen. Fremfor å måtte bekjempe sterke og fredselskende individer på slagmarken kan man hjernevaske dem fra vugge til grav(eller fra vugge til de er ferdig vasket). Jeg skriver i disse dager på en artikkel om Kunnskapsdepartementets syn på hvordan de skal hjernevaske barn i barnehagen til å respektere andres religion – altså onde eventyrfortellinger for voksne. I Norge akkurat nå er det 99,99% som stemmer på sosialdemokratiske tvangspartier fra Rødt til FrP og 0,01% som stemmer på fredspartiet DLF, så vi kan si at hjernevaskingen har vært ekstremt vellykket. Som i USA samles partiene, som i utgangspunktet var svært like, på midten, fordi det ikke lenger er særlig mye som skiller dem. Dess mer liberal(blå/lilla), dess mer Israelvennlig. Dess mer totalitær(rød), dess mer Palestinavennlig. Like barn leker best. Noe skiller, men det er svært lite.

  Skal man ødelegge individets iboende moral må man snu opp ned på den. Forfalske språket ved å påstå at det er subjektivt, subjektivisere moralen, relativisere kunnskapen. Jeg tenker at Norge er så Palestinavennlig fordi det har kommet lengre enn noe annet vestlig land i en effektiv utslettelse av individet. Pga manglende kunnskap om økonomi tror nordmenn faktisk at det er styreformen sosialdemokrati og ikke oljen som har løftet oss opp til gudenivå. Derfor får forvirrede løgnere med snakketøyet i orden, slike som Jens Stoltenberg så mye tillit. Nordmenn har blitt foret med så mye vranglære siden fødsel at de ikke evner å selv tenke klart eller i det hele tatt tro at det eksisterer oppdagbar, sann/virkelighetsorientert kunnskap. De velger å la seg representere av andre, fordi de ikke orker å tenke selv. Kongen strør om seg med brød og sirkus. Akkurat nå er vi representert av Palestinavenner, så da holder alle feigingene i media, kultureliten og akademia seg inne med politikerne for å få fordeler(hoffet slikker rumpa til kongen sin). Dermed får kunnskapssultne nordmenn ingen motforestillinger fra de som er på scenen. Heldigvis med hederlige unntak.

  OPPDATERING:
  Jeg glemte jo å si noe om det å skrike høyt. Nå har den tyrkiske ambassaden i København skreket seg til at det Kongelige Bibliotek samme sted har valgt å relativisere det muslimske folkemordet på 1 million kristne armenere: http://www.minervanett.no/relativisering-av-folkemord/

  Muslimer skriker høyere og lengre enn andre – som små barn – og liker å ta følelsene sine ut på omgivelsene – som små barn. Feige foreldre og feige politikere klarer ikke å ta voksenrollen/konfrontasjonsrollen. De lar barnet/muslimen vinne. Neville Chamberlain er kroneksemplet på unnfallenhet, der han drev appeasement med Hitler, slik sosialdemokratier i hele den vestlige verden driver appeasement med islamofascismen og palestinere.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s