Velferdsstaten skaper kriminaliteten

Mange ser på velferdsstaten som den institusjon som beskytter oss mot kriminalitet. Dette er snudd på hodet. Velferdsstaten skaper mesteparten av kriminaliteten i samfunnet gjennom sine irrasjonelle lover mot alt man kan tenkes å føle noe rundt. Føler noen FOR noe, ja så lager staten lover om at alle må slavelegges og betale for opprettholdelsen av dette. Føler noen MOT noe, ja så lager staten lover om at dette er kriminelt.

I dag skal jeg ikke ta for meg det umoralske, irrasjonelle i å slavelegge 100% av alle nordmenn for å fø på de som antatt ikke kan klare seg selv(selv om staten åpenbart har vokst seg uendelig mye større enn argumentet den bruker for slaveleggingen). Navnet på styreformen kalles sosialdemokrati eller udugeliokrati; styreform der de minst kapable til å styre velges av de minst kapable produsentene og hvor borgerne som minst sannsynlig kan ta vare på seg selv belønnes med varer og tjenester betalt for gjennom konfiskering av verdier fra det synkende nummeret av produsenter.

Men, det var altså ikke det jeg skulle snakke om.

Jeg starter med å dele ordet forbrytelse i to. Forbrytelser med og uten tvang. En forbrytelse med tvang foregår ved at en eller flere forbrytere på en eller annen måte tvinger et eller flere ofre. Noen initierer tvang mot noen andre og foretar dermed et overgrep.

En forbrytelse uten tvang er angivelig også en forbrytelse, bare fordi staten eller individer unnlater å hjelpe folk mot seg selv – såkalte offerløse forbrytelser. Det er disse offerløse forbrytelsene jeg skal ta for meg – majoriteten av all kriminalitet man finner i moderne samfunn. Intet overgrep=ingen forbrytelse.

Fordi jeg er et voksent, ansvarlig, rasjonelt individ avviser jeg at noen kan begå en forbrytelse ved å nekte meg å gjøre dumme ting. Barn, uansvarlige og irrasjonelle kan og skal nektes å gjøre dumme ting. Barn skal ha grenser i feks trafikken++, voksne kriminelle skal ha grenser som feks fengsel, tilbakestående skal ha grenser som hindrer dem i å skade seg selv og andre. Men voksne, ansvarlige, rasjonelle(og vi må desverre anta at alle voksne er rasjonelle til det motsatte er bevist) mennesker skal utelukkende hindres i å initiere tvang mot andre, fredelige mennesker. Hvis voksne, samtykkende, ansvarlige mennesker nektes å utføre fredelige handlinger, så snakker vi altså om offerløse «forbrytelser». Handlinger der ingen uten ved eget samtykke rammes og bare moraliserende mennesker vil snakke om at de rammes. Offerløse «forbrytelser» straffes fordi staten antar at du ikke evner å ta vare på deg selv.  «Forbryteren» feks en prostituert tilbyr et produkt til en annen «forbryter»(kunden) og sammen foretar de en frivillig, men i ulike samfunn kriminell handling. Alle samtykker, men handlingen er kriminell?

Filosofen Ole Martin Moen har tilbakevist ethvert tenkelig og utenkelig argument mot å straffe samtykkende mennesker som selger eller kjøper sex.

http://www.olemartinmoen.com/article-is-prostitution-harmful/

Dette er bare en av mange områder der det er staten som skaper kriminaliteten og den kriminelle. «Kriminalitet», «kriminelle» og de omfattende følger av dette er altså skapt av staten.

Flere områder der samtykkende, voksne mennesker kriminaliseres er:

Gambling
Narkotika
Alkohol
Kjøre uten setebelte, kjøre fort og trygt
Osv.

Det mest alvorlige er kriminaliseringen av narkotika, fordi dette alene utgjør majoriteten av alle forbrytelser begått på verdensbasis. All den volden som kommer som følge av staters kriminalisering av narkotika er altså statens feil, vår egen feil. De som støtter sosialdemokratiske stater støtter også all den kriminaliteten de skaper. Jeg støtter rettsstaten, en stat der man utelukkende har lover som søker å hindre initiering av tvang mot fredelige.

Man kan føle masse rart rundt narkotika, men at all den volden som kommer som følge av dette kan rettferdiggjøres for å spare(i Norge) noen tusen mennesker fra å ta dårlige valg mener jeg bare onde eller ekstremt dumme mennesker kan stå bak. Hvis det eksisterte en djevel, så ville han ha kriminalisert alt det mennesker ønsker, for å skape mest mulig hat og vold mellom oss. Han ville ha kriminalisert sex, alkohol, narkotika og alle andre fredelige, men ikke absolutt livsnødvendige aktiviteter. Et godt menneske ville ha holdt seg til å kriminalisere initiering av tvang mot fredelige mennesker og latt mennesker ta sine egne valg og ansvaret for sine egne handlinger.

Velferdsstaten er fienden til alle tenkende og ansvarlige mennesker. Rettsstaten er den eneste statsformen vi MÅ ha, fordi det eksisterer noen få voldelige mennesker som vi må beskytte oss mot. Hvorfor skal vi beskytte oss mot fredelige mennesker? Spesielt når vi vet at det er denne «beskyttelsen» som skaper mesteparten av verdens kriminalitet. Uten all denne offerløse «kriminaliteten» hadde politiet kunne konsentrere seg om ekte kriminalitet som tyveri, ran, vold, voldtekt og mord, der overgrep faktisk blir begått mot noen som ikke ønsker det.

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i liberalisme, politikk, Sosialdemokrati, sosialisme, Venstrelogikk og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Velferdsstaten skaper kriminaliteten

  1. BelzeBob sier:

    Jeg skrev en liten artikkel her: http://gasskammer.blogspot.dk/2012/06/ruspolitikken.html
    Ikke noe Nazi – bare om ruspolitikken.

    Svar: Alt som kan få fokus på velferdsstatens umoralske oppførsel rundt offerløs «kriminalitet» er meget bra:)

    Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s