Motgiften mot sosialdemokrati, feminisme og politikk!

Moralske og tenkende mennesker får ofte vond svak i munnen av å høre sosialdemokrater snakke stort om hvor riktig det er å rane de rike, høre feminister som sitter i kommisjoner sammen med islamister snakke om rettigheter, høre intolerante (kollektivister) snakke om toleranse eller politikere snakke om rettferdighet, når de egentlig burde vært fengslet alle sammen for grov kriminalitet. Man trenger alltid motgift når man har fått for mye gift i seg. Motgiften kan være gode sitater som minner en på hvor forvirrede og hyklerske sosialdemokrater er og som lett kan gi en humøret tilbake. Er man på Facebook kan man abonnere på Libertinius som lager morsomme og intelligente slogans og bilder. Her noe deilig motgift fra Onar Åm:

«Norske sosialister ser det som en selvfølge at de skal kunne forsyne seg av styrtrike John Fredriksen og andre rikinger, men for Romfolket er en helt vanlig gjennomsnittlig nordmann som John Fredriksen: styrtrik. Hvorfor skulle ikke de ut fra samme logikk ha like stor rett til å forsyne seg av Ola Nordmann? Svaret plasserer norske sosialister i et brunt, grumsete og hyklersk lys.»

Mennesker overlevde kommunismen ved å gjøre narr av den. Humor er beste motgift mot ekle ideer. Unn deg selv en hyggelig start og slutt på en dag full av hyklere – som er overalt rundt oss. En slogan om dagen er bra for humøret. Vi bør ikke ta dårlige ideer alt for seriøst. Les Libertinius:

https://www.facebook.com/Libertiniusen

Dette innlegget ble publisert i Hyklere, hykling, sosialdemokrater, Sosialdemokrati, sosialisme, sosialister og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s