Den nye, venstreskapte virkeligheten

Muslimer dreper oss i alle europeiske land – senest i Manchester. Politikerne innser at de aldri vil klare å stoppe dette, så de kaller det den nye virkeligheten. Men det er altså den nye venstreorienterte virkeligheten. Høyresiden(høyresiden av Høyre og FrP) har alltid advart mot islam, venstresiden og sentrum importerer og ønsker å importere mer berikelse – altså Manchester, mm. Det er antagelig ikke en ønsket konsekvens for alle på venstresiden at muslimer sprenger oss i fillebiter, meier oss ned med lastebil, stikker kniver i oss eller skyter oss når det passer dem. For ytterste venstre, altså marxistene, er det absolutt en ønsket konsekvens, der de ønsker å rive ned det bestående og bygge sin utopi i ruinene.

Islam er ikke noe som tilfeldigvis skjer, noe vi ikke har kontroll på, det er noe venstresiden bevisst importerer eller bevisst lar slippe over grensa, selv om vi hadde hatt alle rasjonelle muligheter til å stanse det når som helst. Til tross for alt vi vet om islam og dets konsekvenser med terror, voldtekter, overgrep mot barn, mord og grov vold mot europeere fortsetter venstresiden ufortrødent å kjempe om å ta inn flest mulig – de kappes i høye tall. 5000, 10 000, 20 000, selv om de altså kjenner konsekvensene som rammer andre. Dette er altså den nye venstreskapte virkeligheten. Hadde det vært opp til høyresiden hadde vi aldri sluppet inn muslimer i det hele tatt.

Hvis man ønsker mer islamsk berikelse kan man stemme sentrum eller venstresiden til høsten – de står klare til å importere tusentalls muslimer, hvorav mange er ekstremister som vil skade deg, vennene dine, barna dine, andres barn og venner, familier, osv i all tid fremover. Historien forteller oss hvordan det går i samfunn med mye islam – islam tar over med sitt lave menneskesyn.

Helge Lurås leter etter en politiker som ikke ønsker å svike landet sitt, men heller si klart og tydelig:

«Det er på tide at vi politikere tar ansvar for samfunnsutviklingen. Innvandring skaper spenninger og problemer i samfunnet. Nå må vi slutte med politiske korrektheter og begynne å tenke realistisk. Mer innvandring betyr mer terror. Det har ikke vi politikere noen rett til å påføre fremtidige generasjoner uten debatt og oppriktighet om konsekvensene»

Christian Bache tar opp tråden og sier:

«Vi vil også benytte sjansen til å beklage til alle de oppegående menneskene som har vært forut for sin tid, og har forsøkt å advare mot denne uønskede utviklingen over de siste 20-30 årene. Til ingen nytte. Vi vil beklage til alle dem som har blitt stemplet som simple rasister, brunskjorter og islamofobe, når alt de har gjort er og hatt rett i flere tiår. Vi beklager at vi ikke har latt våre synspunkter og avgjørelser styres av rasjonelle argumenter, dokumentasjon og beretninger fra virkeligheten,men heller latt følelser og personlig moralisme ta overhånd.

Idag når vi står med fasiten i hånden og ser realitetene i Europa utfolde seg, så ser vi at problemstillingene dere har forsøkt å reise har vært legitime i aller høyeste grad.»

 

Tror noen at svikefulle politikere vil ta ansvar, vil beklage at de permanent har ødelagt samfunnene våre? Nei, de vil nok skifte farge når de ikke lenger har noe å tjene på å svike landet sitt og samfunnet vårt og komme over, men da har vi notert ned alt de har sagt og gjort og står klare til å avvise dem som de landssvikerne de er.

Neste gang er det kanskje din tur til å bli sprengt istykker av den nye venstreskapte virkeligheten. Så stem sentrum/venstre og skyld deg selv.

Dette innlegget ble publisert i Hyklere, hykling, islam, jihad, kollektivisme, marxisme, marxister, politikk, politisk islam, Venstrelogikk, venstreskapte virkeligheten, Voldtekt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.