Arbeiderparti-politiker bestilte flere titalls liveovergrep

Bak betalingsmur:

https://www.ba.no/nyheter/kriminalitet/bergen/politiker-bestilte-flere-titalls-liveovergrep/s/5-8-589591?access=granted

«Ap-politikeren skal ha betalt flere titalls personer for å få direktesendte bilder av seksuelle overgrep mot barn til sin egen PC.»

«Mannen som satt i kommunestyret i en Hordalands-kommune ble arrestert i oktober i fjor. Lokalt politi på Filippinene har startet etterforskning mot bakmennene som skal være identifisert gjennom elektroniske spor.

Noen av 45-åringens kontakter er også norske og inngår i den såkalte Dark Room-etterforskningen, får BA opplyst.»

«Mannen har i tidligere avhør erkjent delvis straffskyld, men nylig ba han seg løslatt fra varetektsfengsling. Kjennelsen er unntatt offentlighet, men han fikk ikke medhold og blir fortsatt sittende i varetekt.»

Den eneste årsaken til at jeg nevner denne saken er at mannen er Ap-politiker. Poenget mitt er at avskyelige mennesker, altså misfostre/kriminelle avvikere/syke og voldelige mennesker finnes i alle leire. Det verst tenkelige overgrepet som eksisterer – voldtekt av barn – har altså en Arbeiderpartimann utøvd. Det betyr ikke at Ap støtter slikt eller at overgripere søker seg spesifikt til Ap. Bare for å veilede irrasjonelle som tror at politiske farger kan henge sammen med kriminelt avvik.

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.