De Berikelsesberettigede

Kari stemmer på generell økt muslimsk innvandring ved å stemme på innvandringsvennlige partier, fordi hun ønsker eller aksepterer berikelsen fra innvandrerne. Det er ikke alltid man får det man ønsker, men noe får man. Den som sår frø bør også høste avlingen, så Kari er absolutt den berettigede til å bli beriket av innvandrerne hun stemmer inn i landet sitt. Det hadde vært direkte urettferdig om de innvandringsfientlige ble beriket, fordi de bør jo slippe unna det de aktivt jobber for å slippe unna. Det er rettferdig.

Jeg trodde at muslimske afghanere statistisk sett beriket svenske kvinner med voldtekt 1000 ganger oftere enn svensker, men fant ut at de bare er overrepresentert når det gjelder denne type berikelse med 79 ganger regnet mot svensker. Snakk om å være fordomsfull. Hvis det var like mange afghanere i Sverige som svensker hadde altså 1 svenske vært voldtektsforbryter og 79 afghanere. Afghanske muslimer som voldtar er ikke og kan aldri bli svensker. De er muslimske, afghanske voldtektsforbrytere med eller uten svensk statsborgerskap – antagelig med – å voldta i Sverige hindrer ikke at man får statsborgerskap, det er ikke regnet som noen grov forbrytelse. Ihvertfall ikke grov nok til å bli utestengt fra det fargerike svenske fellesskapet. Jeg lurer på hvorfor Sylvi Listhaug snakker om svenske tilstander? Hmmm – enda en gåte jeg ikke forstår.

https://www.10news.one/dangerous-refugees-afghans-79-times-more-likely-to-rape/

Jeg ønsker på generelt grunnlag at det alltid er de innvandringsvennlige som blir beriket av innvandring og at de innvandringsfiendtlige kan få slippe unna, uansett hva berikelsen består i. Uansett hvor fæl berikelsen måtte være, så går mine tanker selvsagt til alle de Berikelsesberettigede kvinner som blir beriket av innvandrere, selv om jeg håper at det er disse, De Berikelsesberettigede, som faktisk blir beriket, dersom noen absolutt må berikes.

Mine tanker går ut til de Berikelsesberettigede hver gang de blir beriket og så håper jeg at de innvandringsfiendtlige alltid slipper unna berikelse. DET er rettferdig.

Det er Kari som har jobbet for å få innvandrerne inn i landet, det er Kari som fortjener berikelse – som er berikelsesberettiget.

Takk

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.