Fake News

En idiot i Aftenposten som heter Joachim Lund forsøker å lure de enkle og de lar seg ofte lure, for man hører dem gjenta Fake News-historiene.

Fake News-produsenten Lund sammenlikner Tines ulveprydede melkekartonger med Muhammed-illustrert tekst.

https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/m6glKp/Ulv-Ulv-Tegning-av-ulv

Den rasjonelle person forstår allerede hvor Lund forsøker å lure og bedra. Bønder blir sure når man pryder melkekartonger med ulv. Muslimer begynner å begå omfattende mengder med vold og drap når man trykker Muhammedbilder.

Denne FakeNews-varianten begås ved å forsøke å få de enkle til å tro at islam ikke er så ulikt norsk kultur og at muslimer ikke er så ulike nordmenn. Men islam er og har alltid vært den vestlige sivilisasjons nest verste fiende, den verste fienden er marxisten Lund og hans medsammensvorne som forsøker å bane veien for islam. Marxister som Lund og muslimer finner hverandre i internasjonalismen – de ønsker å påtvinge ondskapen sin på hele verden – du skal ikke ha noe sted å flykte fra deres Utopi.

Om løgnere, svindlere og bedragere i media forstår at det de selv skriver er vås eller bevisst forsøker å lure folk er uinteressant. De er like farlige uansett hva som driver dem; dumskap eller ondskap.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.