Kvinner lager dårligere kunst

Ventet litt hos tannlegen i dag og kikket i makkverket Aftenposten. Det fremkommer at menn selger mer kunst enn kvinner og tjener mer enn kvinner, selv om det er flere kvinnelige kunstnere. Markedet vil altså ha mer mannekunst og mindre damekunst, altså menn lager bedre kunst, kvinner lager dårligere kunst. Åpenbart, fordi kunst er som alt annet man kjøper i livet – en kortsiktig eller langsiktig investering.

Marxister/feminister synes selvsagt det er noe herk at fredelige mennesker skal få stemme med pengene sine om de vil kjøpe dritten som kvinner lager eller den utsøkte kunsten som menn lager. Heldigvis for dem sitter det en gjeng politisk korrekte idioter som kaller seg politikere og styrer pengene våre, så marxistene/kvinnene har funnet ut at de skal bruke tvang for å skaffe seg mer penger(den var ikke ny:-), så de forsøker å påvirke staten til å kjøpe mer kvinnedritt og mindre mannekunst, på tvers av verdi. Og essensen i politisk korrekthet er at man ikke skal skuffe og såre stakkarer som ikke tåler det, så staten lar seg nok påvirke til å kjøpe mer dritt og mindre kvalitet, så ikke kvinnene blir såret. At produktene kvinner produserer faktisk er av lavere kvalitet, fordi folk vil ha mindre av det er åpenbart mindre sårende enn at menn får mer penger for sitt. Likhet for alle penga dine.

PS: Jeg skriver bevisst provoserende om kvinnekunst for å kontrastere det enormt provoserende i ideen om statlig kvotering for kvinnekunst, altså statlig diskriminering mot mannskunst. Kvinnelige kunstnere lager helt sikkert generelt sett ok kunst, selv om menn objektivt sett lager bedre kunst.

Jeg stiller meg ved siden av enhver mann, kvinne, homofil, gammel, handicappet, farget eller etnisk minoritet og står opp for det individets rettigheter, at vi alle er like for loven, men det er altså rasjonell antidiskriminering – individualisme. Det irrasjonelle er kollektivistisk diskriminering, alstå søken etter likheten, ikke like rettigheter. Feks feminismen, denne absurde marxistisk avarten som setter grupper mot hverandre på bekostning av hverandre.

Man får aldri likhet mellom grupper dersom man setter dem opp mot hverandre og diskriminerer den ene gruppa mens man fremhver den andre – det er oppskriften på hat, altså den marxistiske veien til destruksjon av det bestående. Vi hører mye om kvinnehat den senere tid – det er bare vås. Det finnes individer som hater kvinner og mer rasjonelle individer som hater de diskriminerende rettigheter kvinner har skaffet seg på bekostning av menn. Menn som gruppe har ingen kultur for kvinnehat i Norge, til det er vi for godt oppdratt. Men vi mister respekten for kvinner(og menn) som ikke innser at marxismen og feminismen er menneskehatende ideer og går i tjeneste for fienden av det fredelige mennesket.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.