Australsk senator

Den australske senatoren Pauline Hanson bærer full burka i det australske senatet og tar alle på senga. Hennes vanlige fiender – De Grønne Fascister – gir henne for en gangs skyld hånda. De Grønne fascistene i Australia, som i Norge, identifiserer seg med muslimer i burka, men ikke med sine egne landsmenn. Burkakledde kvinner kan få hånda, men ikke alle senatorer.

Pauline Hanson i burka

Videre får hun stående korreks av røde fascister for å provosere muslimer. Man skal ikke såre muslimer. At muslimske kvinner blir tvunget til å bære burka, nei se det driter de «liberale» grønne og røde fascister i. Islam er ikke en del av den vestlige verden og vil aldri bli det, akkurat som nazismen, den klassiske fascismen og sosialismen aldri ble det. De prøvde seg, islam prøver seg, og vi stanser dem alle sammen.

Hanson viser vei – man viser hykleriet hos «de liberale», man viser hvor absurd det er at kvinner går i burka og man jobber for å nekte burkakledde kvinner adgang til den vestlige verden – sammen med enhver kriminell muslim. Burkakledde kvinner og kriminelle har vi nok av fra før. Med noen nye eller presiserte lover på plass kan de kastes ut fortløpende.

Det begynner å haste litt:

Om det er en konspirasjon eller om det bare skjer, er mindre interessant enn den faktiske konsekvensen: The Great Replacement

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.