Marxist-media og Trumps skattereform

Leser man marxist-media, så er Trumps skattereform selvsagt fæl, fordi den ikke kaster bort penger på å søke mer direkte økonomisk likhet i dag, fremfor langsiktig økning av velferd for alle i morgen. Nå setter vår venn Trump igang konkurranse om LAVERE skatter, først i USA, deretter resten av verden. Politikere har ikke magemål og bare låner mer og mer og øker skattene mer og mer og skylder på ønsket om mer likhet – som de aldri har klart å fremskaffe.

When your retarded system fails, its ok, because it wasn’t real socialism
So you try again and your retarded system fails,
but that’s ok, because it wasn’t real socialism,
So you try again and your retarded system fails,
but that’s ok, because it wasn’t real socialism,

So you try again………

Trump er helten som går mot alle de korrupte politikere. Den som først senker skattene vil selvsagt få alle de korrupte politikerne mot seg – de som lever som parasitter på andres penger. Kjeltringene kan skrike seg hese om «de fattige», men hvis ikke også DE senker skattene, så flytter alle store internasjonale penger til USA og spesifikt til de statene som har lavest skatter for bedrifter.

Trump kan nå lene seg tilbake og se USA blomstre og alle de korrupte politikere verden over, slike som Angela Merkel og hennes medsammensvorne, kan gå under eller følge bølgen. Hurra for Trump og hans skattereform. Måtte alle marxister brenne i helvete. Hvis du er en marxist – omvend deg fra din ondskap og bli kapitalist. Så vil tilgivelsen komme. Man kan forlate forvirringen og søke sannheten.

Marxist-stater som California vil raskt gå til grunne. Etter valget ville de rive seg løs fra USA og slå seg sammen med Mexico. Redd alle kapitalister over grensa fra California til USA og gjør akkurat det – la marxist-californiere ta del i det fargerike, kulturrike mexikanske fellesskapet:-)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.