Jeg står opp for Sverigedemokratene – nei til politisk vold!

Hvem er dagens fascister i Sverige?

Majoriteten av politikere i Sverige(alle unntatt SD) legger i dag opp til aksept for politisk vold, med statsminister Reinfeldt i spissen. Det har lenge hersket harmoni hos søta bror.Tross de omfattende negative konsekvensene av den mest ekstreme innvandring i noe vestlig land, har svenske politikere klart å etablere et klima som er ekstremt positivt til innvandring.

Inn kommer Sverigedemokratene seilende med en annen oppfatning om nasjonen, innvandring, kultur og integrering. De avviser at innvandringselsperimentet fungerer – de tilbyr et alternativ. De ønsker å bevare nasjonalstaten.

De etablerte blir redd og reagerer på nøyaktig samme måte som de de hevder å motarbeide.  Hitler og nazistene benyttet mange ulike metoder for å begrense og stoppe motstanden mot nazismen. Som Reinfeldt, Sveriges statsminister, tillot han ekstremister under seg å bruke vold mot meningsmotstandere – politisk vold. Reinfeldt uttaler: «Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.» På denne måten legitimerer Reinfeldt vold mot de som har andre meninger enn det han selv og hans meningsfeller i det såkalte “moderaterna” har. Hva er moderat med politisk vold?

Sverigedemokratene er i øyeblikket det eneste partiet i Sverige som tar avstand fra vold mot meningsmotstandere. SD blir kalt rasister og nazister, men er de eneste svenskene som står opp mot politisk vold og mot diskriminering mot annerledes tenkende. De selvutpekte nazi- og rasistjegerne er blitt de nye nazistene og rasistene. Og som alle andre fascister ser de det ikke selv. Alt i det “godes” tjeneste.

Politisk vold i Sverige

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat10/thread77953/

Partiet Sverigedemokratene har en broget historie. Noe de nåværende lederne har ryddet kraftig opp i. Men de nåværende lederne skal altså ha skylden for alt som har skjedd forut for deres tid. Kriminelle tilgis alltid av venstresiden, spesielt de som ikke er dømt ennå. Denne skranken finner man ikke igjen dersom det dreier seg om venstresidens meningsmotstandere. De skal aldri tilgis tidligere synder og de er skyldige til det motsatte er bevist. Hvorfor denne forskjellsbehandlingen, denne diskrimineringen? Er meningsmotstandere farligere enn voldsmenn, voldtektsmenn og drapsmenn? Ja, for venstresiden er de det. Intet er farligere for venstresiden enn noen som tør å imøtegå utopismen deres. Som kan risikere å avkle dogmene deres som er basert på ideologi, ikke rasjonalitet.

Jeg utfordrer herved enhver SD-kritisk å dokumentere at en av dagens ledere i Sverigedemokratene har uttalt klart nazistiske holdninger. Holdninger som ikke deles av feks Arbeiderpartiet(som mange er klar over, kopierte Ap mange av nazistenes partisaker). Let gjerne opp rasistiske holdninger også. Det er absolutt mulig at de eksisterer og da er det fint å få diskutert sak og ikke person, som venstresiden er så glad i.

Sverigedemokratene(SD)

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread77563/

Norske medier er ikke hakket bedre der de stilltiende aksepterer den svenske fascismen.

Pga debattklimaet i Norge føler jeg behov for å understreke at jeg tar avstand fra alle tvangs- og hatideologier inkludert nazisme, kommunisme, fascisme, sosialisme(som i Sverige og mange andre “demokratiske land med likhet for loven”), rasisme, føydalisme, marxisme, maoisme, stalinisme, osv. Individet er alt, staten og kollektivet er intet.

Sindre

Dette innlegget ble publisert i politikk, rasisme. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jeg står opp for Sverigedemokratene – nei til politisk vold!

  1. Scelerant sier:

    I følge deg vil jo stort sett enhver ideologi bli en tvangs/hatideologi.

  2. Sindre Rudshaug sier:

    Alle ideologier som er basert på flertallstyranni og som dermed ikke har sikret individet mot overgrep fra andre individer, grupper eller staten kan når som helst ende som hatideologier. Omtrent alle politiske ideologier unntatt libertarianisme/klassisk liberalisme er tvangsideologier.

    En tvangsideologi er en ideologi der flertallet kan tvinge med seg mindretallet på hva de ønsker. Hvis jeg og en kamerat starter demokrati med deg, så er vi tre og så er det bare magemålet vårt som hindrer oss i å begå overgrep mot deg. Av en eller annen grunn skjønner du at dette er feil, men du skjønner ikke at det er feil dersom det skaleres opp litt. Hvorfor? Hva er forskjellen?

  3. Sindre Rudshaug sier:

    SD kommer til å vokse enormt frem mot neste valg. Stortingsmedlemmene i Sveriges riksdag oppfører seg på barnehagenivå. De vil ikke sitte ved siden av SD-representanter.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7892756.ab?sms_ss=facebook&at_xt=4ca97f3a7d0e22aa%2C0

    Dette er SD-koden, for de som lurer.

Legg igjen en kommentar