Hvor er overgriperne tryggest?

Hvis du var en overgriper i underklassen, overklassen, middelklassen, pedofil, voldtektsforbryter, annet. Ville du ha hengt med lov-og-orden-folk på høyresiden og stemt på liknende politikere eller ville du ha hengt med kriminologer, sosionomer, verdirelativister, akademikere, mediefolk og liknende på venstresiden og stemt på liknende politikere? Hvor ville du lettest ha funnet medsammensvorne og hvem ville raskt ha tilgitt deg dine «små utskeielser» hvis du hadde blitt tatt for noe? På venstresiden er jo forbryteren ansett som det egentlige offeret. Uten stadig nye ofre – desto færre som venstresiden kan bruke all sin medfølelse på. Hvorfor regnes venstresiden som god all den tid de bygger opp under vanvittig ondskap i tenkningen sin. Det skjønner ikke jeg.

Er du en mobber? Fortsett på skolen, vi fjerner «offeret», finn deg et nytt offer. Vi har ryggen din.

Er du en kjent filmregissør som har voldtatt? Vi tilgir deg, du lager jo så bra filmer og så har du jo de rette holdningene.

Er du en overgriper som ikke har forstått kulturen? Jaja, det går seg nok til om noen generasjoner. Du har sikkert hatt det fælt du også.

Jeg sliter med å se noe som helst godt i noen form for venstretenkning. Masse medfølelse som kjemisk fritt for visdom er farligere enn det meste. Veien til helvete er brolagt med medfølelse uten visdom og gode intensjoner.

Oppdatering 28.11.17

Apropos hvor overgripere er tryggest? Demokraten Joe Biden, Obamas visepresident i åtte år, Creepy Uncle Joe, var/er svært glad i småjenter og ikke redd for å begå fysiske tilnærmelser mot helt ukjente jentunger. Noen vil kalle det seksuell trakassering når det blir så systematisk som hos den venstrevridde Creepy Joe.

https://ektenyheter.no/index.php/2017/11/video-creepy-uncle-joe/

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.