Brenne opp uteliggere?

Uheldigvis endte jeg opp med å måtte se Nytt På Nytt fredag 21.09(Ja, jeg satt ikke med fjernkontrollen og forsøkte derfor med gode miner til slett spill). Et ok underholdningsprogram, men spekket med propaganda for en som avviser det sosialdemokratiske paradigmet om at all ondskap befinner seg på høyresiden og at alt godt kommer fra venstre. Helt ok for en kanal som ikke hadde vært finansiert gjennom å rette en pistol mot alle som har TV og si: «Betal eller vi kaster deg i fengsel», som en annen mafioso ville ha sagt.

Det jeg reagerte voldsomt på var Knut Nærums kommentar om at «republikanere snart skal begynne å fyre med uteliggere». Det han sier her oppfatter jeg som NRKs ordinære programmering av alt på ytre høyre som grunnleggende umoralsk. Hvis noen kan sitere fra liknende kommentarer som har falt under serien som på en like ondsinnet måte rammer venstresiden så er jeg svært interessert i å få vite dette. Kommentarer som: «Jens Stoltenberg vurderer nå å brenne opp muslimer for å løse DET problemet», eller liknende. Jeg påstår jo at NRK generelt består av politisk korrekte hyklere som sier det de vet de får lov å si – som med mine skattekroner programmerer den intellektuelt sløve befolkningen. Med hederlige unntak, som Kjetil Saugestad! Finnes det andre som han, forresten?

Jeg liker absurd humor, men finnes det ingen grenser for hva som er god tone i NRK? Har jeg uheldigvis bare sett et av mange ekstreme innspill(ekstreme ved at de anerkjenner grove voldshandlinger som noe morsomt) som like gjerne kan ramme venstresiden(det er usmakelig også om venstresiden rammes på denne måten)? Er jeg alene om å oppfatte grove voldshandlinger som uegnet for humor? Kan man tøyse om å gasse jøder eller er dette av en eller annen grunn unntatt humorens sfære?

Det prinsipielle: Man kan tøyse om overgrep, så lenge man ikke utfører dem. Knut Nærum er en fascist, betalt av fascister som har truet til seg pengene mine for å spre slik humor. I en verden med et fritt marked for TV ville slike utsagn ha regulert seg selv. De som kom med de mest usmakelige innspill, slik som Knut Nærum, ville ha tapt reklamekroner eller abonnenter, mens de dyktigere og mer menneskevennlige ville ha overlevd. Nærum hadde kanskje funnet seg selv på gata som uteligger – og jeg hadde smilt et sleipt smil mens jeg slengte til ham et kjøttbein og mumlet noe om å brenne opp uteliggere.

Hvorfor er det ok å omtale mennesker på denne måten. Man har ytringsfrihet til å gjøre det og det er logisk innlysende at man gjør det på en tvangsfinansiert inndoktrineringskanal som NRK. Jeg spør: Bør vi ikke snart avvikle NRK? Kan vi håpe på at Høyre og FrP avvikler tvangsfinansieringen, så vi får se hvor mange som egentlig har lyst å betale for å høre hykleren Knut Nærum snakke?

Du kan se reprisen i kveld kl 20:00 på NRK3 eller mandag kveld 00:10 på NRK og så si hva du synes. Er jeg overfølsom – er det ok å tulle med å brenne opp uteliggere eller brenne muslimer? På en tvangsfinansiert kanal?

Mvh Sindre

PS: Hvorfor tør ikke feigingen Knut Nærum eller omtrent samtlige andre feige folk på NRK-serier å provosere muslimer på denne måten? Det har jeg aldri hørt de gjøre. Hvorfor er dette annerledes? Er svaret ordinær venstrehykling eller er det noe mer?

Dette innlegget ble publisert i politikk, Sosialdemokrati, sosialisme, Venstrelogikk og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Brenne opp uteliggere?

 1. Geir Gasse sier:

  Hvorfor vil ingen provosere jøder? Muslimene blir jo provosert rutinemessig.

  Samtidig: *alt* er jo en provokasjon for jødene. 🙂 «Dere vil ikke la oss kjønnslemleste små babyer? Holocaust! Hjelp!»

  • Og poenget var at den tvangsfinansierte kanalen NRK ikke bare har ekstreme holdninger, men forskjellsbehandler på bakgrunn av hykleri. Slapp av ett sekund med jødene dine og let etter essensen i kronikken, så kan diskusjonen bli mer givende. Hvorfor ta til orde for å brenne uteliggere? Hvorfor ikke ta til orde for å brenne muslimer?

 2. Bipedal_Primate sier:

  Humor er ikke lett. Spesielt ikke når humoristene jobber for nomenklatura og har blitt instruert til å latterliggjøre dissidenter. (Dette henger i grunnen sammen med den det nyeste innlegget ditt også, dét om hjernevask.) Jeg mistet all respekt for Knut Nærum da han kopierte en platt islamiserings-«parodi» (jeg setter «parodi» i hermetegn ettersom islamisering er et reelt problem) som beskrev det oppdiktede fenomenet «islandisering» og bare byttet det ut med «nissifisering». For en patetisk tosk. Han har gjort mye bra, også, men gode humorister sparker som kjent oppover og bør også ha evnen til å sparke både til høyre og venstre. Men hva kan man forvente når det er Kristin Halvorsens ektemann, underholdningsredaktør Charlo Halvorsen, som bestemmer hva undersåttene skal le av her i landet?

  Administrajonspartiet bruker NRK til bestemme hvem undersåttene skal like av rikssynsere, spesielt gjennom sånne folkelige koseprogrammer som NPN og Skavlan. Mon tro om ikke de mest oppegående i kanalen får en flau smak i munnen når underholdningskveldene brukes til å indirekte promotere utviskingen av nasjonalstaten gjennom shameless plugging av kulturelt selvhatende synseklyser som Thomas Hylland Eriksen og Per Fuggeli.

  Det ‘by proxy’ Ap-styrte TV2 prøvde seg nettopp på en parodi av Jon Hustads «Harde Fakta», og gikk rett på trynet. De hadde ingen gode poeng, og det kunne de heller ikke ha, ettersom HF er et etterlengtet friskt pust i en tykk tåke av halvsannheter og fornektelse. Det er vanskelig å gjøre narr av ærlighet og fakta.

  Det ikke mindre enn helt utrolig at Harald Eia i det hele tatt fikk lage Hjernevask-serien sin, og enda mer utrolig at han og Bård Tufte Johansen fikk brukt programmet ‘Storbynatt’ til å sparke mot venstre med utdriting av feministene i Dagbladet. Men jeg er helt sikker på at det var dette som kostet dem denne programposten også. Noen snakket sammen. «Du må si til mannen din at de ikke kan komme her og mobbe OSS, Kristin!»

  Jeg startet med å si at humor ikke er lett, og det blir ekstra vanskelig å drive med når man fjerner seg helt fra hva humor egentlig er, for humor er i bunn og grunn ikke noe annet enn en form for kritikk. Eller kritikk av EGO, for å være mer presis. Og dét kan jo ikke eliten ha noe av når en har brukt hele livet på å blåse opp og blankpusse sitt eget ego, både individuelt og kollektivt. Da kunne det jo sprekke til slutt.

  Heldigvis har Per Sandberg og Frp blitt tydelige på at de vil avvikle hele kreftsvulsten NRK: http://www.aftenbladet.no/nyheter/innenriks/Frp-vil-skrote-lisensen-og-selge-NRK-3039027.html

  Svar: Tusen takk for en meget god kommentar. Jeg skal danse på graven til NRK. Blir flott å få majoriteten av disse folka ut i arbeidsløshet og over på trygd, hvor de kan gjøre mer nytte for seg!

  Mvh Sindre

  • Sigfadr sier:

   «There is no such thing as a free lunch.»
   For liberatalister er jo dette kjent, ettersom vi kjenner avtrykket av pistolmunningen konstant. Jeg skal ikke inn på den siden av saken, men fortsette kommentaren i tråd med vanlige folks oppfatning om at NRK er gratis TV, helse er gratis osv.

   På samme måte som vi bloggere ofte ønsker å utbre synspunkter ønsker selvsagt også «Stor-bloggerne» LO og Staten(AP) å utbrede sine synspunkter. Det er jo derfor de velger å putte tid og penger inn i en media-bransje som stort sett ikke er bærekraftig i seg selv. Det er jo også for de fleste små-bloggere heller ikke annet enn idealisme som ligger bak. Som hos de store.
   Folk kjøper jo ikke lenger aviser, alt ligger jo gratis på nettet. Dette er den største faren ved media-utviklingen. Enkelte har uendelige økonomiske ressurser (andre sine) til å drive mediaselskap som er så dårlige at mediet må kastes etter folk. På den måten holder de effektivt andre folk og andre synspunkter ute fra bransjen. Hvem gidder å betale noe som helst for kvalitet når man får noe som ligner gratis?
   Derfor jobber de på spreng med å omlegge pressestøtten til også å gjelde nett-aviser. Slik at enkelte fortsatt kan livnære seg og høste aksept og annerkjennelse av å løpe det som egentlig er fiendens ærend ved å spy ut massiv gratis propaganda.

   Selv lurer jeg på hvor grensenytteverdien for folk ligger i nyhetsbransjen. Mulig den nye avisen Dispatch International vil vise det. Om folk er villig til å betale for ekte-nyheter.

 3. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

  Svar: Nice that you check out my thoughts. What is your blogadress?

  I am a blog-technical analphabet. I had a lot of spam and now I havent. I dont know why it changed. Sorry I cant be of any help.

  Sindre

 4. Tilbaketråkk: Er migranter overrepresentert på voldsstatistikken | Debatt1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s